Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez vas skupaj z mrežo ponudnikov športne vadbe in družbo Mercator vabi, da se zmigate.

V okviru akcije ”Zmigaj se do brezplačne vadbe”, ki poteka v okviru projekta Evropski teden športa 2019, vam ponujamo 3.600 enomesečnih programov vodene športne vadbe, ki jo lahko koristite brezplačno. Veslanje, joga, tek, pilates, borilne veščine in marsikaj zanimivega širom Slovenije.

Ob tem pa vsem seniorjem (osebam s statusom upokojenca) zagotavlja dodatnih 5.000 vadb, ki jih ponuja Društvo Šola zdravja in potekajo na 168 lokacijah.

Ste pripravljeni, da naredite nekaj zase, za svoje zdravje, dobro počutje, samozavest?
Ob enkratnem nakupu izdelkov Mercatorjevih blagovnih znamk Lumpi, Bio Zone, Garden Good in voda O.K. v vrednosti 10 EUR, na blagajni ob računu prejmete kupon s posebno kodo. To kodo vpišete na spletni strani vadba.olympic.si in rezervirate vadbo, ki vam najbolj ustreza. Po elektronski pošti boste prejeli povratno e-sporočilo, na katerem bodo vsi kontaktni podatki o izbrani vadbi in ponudniku.
V kolikor nimate možnosti rezervacije preko spleta, nas pokličite na tel. 01-230 60 06 in uredili bomo za vas.

Kdaj poteka akcija?
Akcija poteka od 8.7.2019 do 14.8.2019 z možnostjo predčasnega zaključka, v kolikor bodo vadbe že prej pošle. Število vadb je omejeno.

Kdaj lahko koristite voucher za vadbo?
Voucher je možno vnovčiti za enomesečno vadbo v terminu od 1.9.2019 do 31.12.2019. O točnem terminu vadbe (1-2 krat tedensko) se boste dogovorili s posameznim ponudnikom. Vse njegove podatke prejmete na povratnem a-sporočilo va naš elektronski naslov po opravljeni rezervaciji želene vadbe. Povratno e-sporočilo šteje kot voucher za vadbo, s katerim se oglasite pri izbranem ponudniku vadbe.

Kaj ponuja “senior kupon”?
Osebe s statusom upokojenca, bodo v četrtek, 25.7., ob kateremkoli nakupu na blagajni prejeli poseben “senior kupon”. Tega je možno vnovčiti izključno pri pri ponudniku Šola zdravja, ki zagotavlja vsakodnevno jutranjo vadbo na 168 lokacijah po Sloveniji.

Ste pripravljeni? Zmigajte se, čas je za akcijo!
#BodiAktiven
#teknasdruzi