Šport je dinamičen, atraktiven in zabaven ter pozitivno vpiva na naše življenje in dosežke na vseh področjih. Če športu dodamo še vrednote olimpijskega gibanja, se ta obogati s plemenitostjo, brezpogojnim sodelovanjem in zdravo tekmovalnostjo.

To bo Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez v sodelovanju z nacionalnimi panožnimi zvezami predstavil na Olimpijskem festivalu, ki bo 29. in  30. septembra na Kongresnem trgu v Ljubljani. Dogodek je prvenstveno namenjen otrokom in staršem, na njem pa ste dobrodošli vsi, ki bi se želeli srečati tudi z manj medijsko izpostavljenimi športnimi panogami in se v njih preiskusiti.

NA OLIMPIJSKEM FESTIVALU BO VSAK NAŠEL SVOJ IZZIV

Olimpijski festival bo na enem mestu ponujal preko 30 športnih izzivov, v katerih se boste lahko zabavali vsi željni spoznavanja različnih športov. Preko zabave s Čuki, športnih delavnic in celodnevnega programa, ki ga bo vodil Ribič Pepe, bomo skupaj uživali v spoznavanju športnega duha, fair playa in pridobivali nove športne izkušnje in prijatelje.

IZZIV S SVOJIM VZORNIKOM

Premagati vrhunskega športnika na izzivu v centru mesta bo gotovo ostalo nepozaben spomin. Na Olimpijskem festivalu se bomo družili z znanimi slovenskimi športniki, ki so vzor odločnosti, pokončnosti, vtrajnosti in moči, ne le telesne, temveč tudi psihične. Vzorniki ljubiteljev športa bodo otrokom približali posamezen šport ter jim omogočili, da se v njem tudi preizkusijo.

ZAČUTI ŠPORTNIKA V SEBI

Želimo, da otroci začutijo in vzljubijo šport, ki naj postane sestavni del njihovega življenja ter naj jih obogati z zadovoljstvom, energijo in srečo.

Čudovito je spremljati nasmejane obraze otrok in zadovoljne starše.

SE VIDIMO NA KONGRESNEM TRGU V LJUBLJANI

Datum in lokacija

29. in 30. september – Kongresni trg v Ljubljani

Povezava:
http://www.olympic.si/sport-za-vse/olimpijski-festival